Σύνοψη

Ισπανία, 1982. Ένας νεαρός αστυνομικός μετακομίζει σε μια φαινομενικά ειδυλλιακή παραθαλάσσια πόλη, με την ελπίδα να βρει γαλήνη και ηρεμία. Όμως, όταν φτάνει εκεί, βρίσκεται μπλεγμένος στη διερεύνηση των περίεργων συνθηκών της δολοφονίας του προκατόχου του. Η έρευνα θα τον οδηγήσει σε ένα παραλιακό ξενοδοχείο όπου μια κοινότητα πρώην Ναζί αξιωματούχων, καταζητούμενων από διάφορες χώρες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ζει μια ήρεμη και παραδεισένια ζωή…

Από τη μια μεριά έχουμε μια αστυνομική ίντριγκα και από την άλλη μια “κοινωνική συνθήκη” με πιθανά ύποπτες διαπλοκές, σεναριακά μοτίβα τα οποία αναπόφευκτα θα διασταυρωθούν σε ένα νεονουάρ με πειστική ατμόσφαιρα εποχής και τολμηρά καταγγελτική διάθεση.

Προσαρμοσμένο πλήρως στο μοντέλο του σύγχρονου ισπανικού κινηματογράφου που δένει υποδειγματικά το εμπορικό προφίλ με τις καλλιτεχνικές αρετές το νέο φιλμ του Όσκαρ Αϊμπάρ, δεν αναβιώνει μόνο άψογα το κλίμα μιας εποχής αλλά πετυχαίνει να ενσωματώσει στην ιστορία του Αντρές μια στιβαρή πολιτική ματιά γύρω από το παρελθόν της Ισπανίας.

Ένα στιβαρό αστυνομικό θρίλερ.. εποχής με ιστορικοπολιτικό πρόσημο.

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα.

Προβολές

  • 19:15
  • 21:30

Βίντεο & Φωτογραφείες

1 βίντεο